Elf.

Ja och min vän olivia tog oss akt att beställla hem lite grejor från elf! Detta beställde jag:

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

juppsie där har jag varit ^^

Im waiting.

Jag ska berätta om helgen!
I fredags gick jag och Nicklas på resturang det var Ûber romantiskt. Vi åt sushi det var as gott och han bjöd! Gaah jag har verkligen världens bästa kille! <3

Jag vill springa fri.

Det är precis vad jag vill göra!! utan några regler och någon som drar tillbaka.

Jag sjunger er en sång.

På tisdag har jag och Nicklas varit tillsammans i 2 månader. Jag bestämde mig för att skriva en låt till honom. Så jag gjorde det. Sen lite random spelade ag den för min bror och han tyckte den var as bra så han ville att jag skulle spela in den och göra en video till den. Så jag och min kära bror har nu gjort en video till den. Jag tänkte lägga ut den på onsdag och jag hoppas ni gillar den.

Please forgive me.

gaaah!!
Det känns som jag bara är dryg och bitchig hela tiden mot folk men det känns som om det är jag liksom. Jag menar det inte det bara bli så. Jag får alltid dåligt samvete direkt efter jag har sagt något. Men när jag är med folk så är jag glad och aldrig "kaxig" 24/7. Men så fort jag är ensam tex. på kvällarna då går allt åt helvete. Inte för jag tror att mina 4 besökare bryr sig så mycket om det här men wtf jag är den jag är! Jag måste få vara elak mot mina vänner för när jag är det mot min mor då gåre bara åt helvete...

Poetiskt humör.

Jag tror döds tåget kommer och för mig till himlen där alla änglar utan ögon hjärta och känslor finns. Jag vill inte åka dit men jag tror karma har straffat mig för allt ont jag har gjort mot min familj. Jag menar det inte jag är som jag är och jag är den jag är. Jag menar inget illa jag ville hela tiden bara bli älskad och omtyckt men jag blev ett andra hands val. Jag hittade min stora kärlek som jag spenderade hela min ungdom med. Men det är nog dags att säga farväl till kärleken. För jag måste kliva på tåget nu det är nämligen det sista som går.
Text skriver av: Mathilda Frid (www.sweetwhriter.blogg.se) Copyright!

Ursäkta mig.

Ni får ursäkta dom dåligt bilderna som ni kommer få nu. De är tagna med min cp dåliga webcam.
lite små random sådär.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag oroar mig för att Nicklas ska lämna mig.

Splittrad.

Jag vill vara vacker. Jag vill att folk ska säga att jag är vacker. Jag vill se mig själv som vacker. Men det gör jag inte. Jag ser mig själv som ett stort fult groteskt monster. Det känns alltid som jag har fula kläder på mig, fult smink och ful frisyr. Jag hatar mig själv. Jag känner mig själv bäst och jag mår inte bra nu. Jag känner mig som ett frågeteckan?

Jag har inga fördomar.


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Randomness.


Egocentrisk.

Jag känner mig alltid som någon jag inte är. Men idag den 2 februari så har jag upptäckt det! Jag är ingen annan jag är alltid mig själv!

Big Fish.


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Dom som inte har svarta ansikten är mina bästa vänner!
Quanya, Gustav, Elin, Taner, Leonhardt Och ella men hon kom tyvärr inte med på bilden.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag små äter när jag har tråkigt och det är inte bra!
Jag skulle kunna tänka mig att jag ser ut så på idrottslektionerna....

RSS 2.0